o titul, 4. kolo
11.05.2022 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Plzeň uspěla proti Hradci a díky zaváhání Slavie slaví zisk titulu

Těžko říct, zda Plzeňští reálně věřili, že zisk titulu oslaví již uprostřed týdne. Viktoria však v poslední době kráčí štěstí naproti a odměna v podobě zlaté tečky se nakonec dostavila již v předposledním kole skupiny o titul. Západočeši zvládli utkání proti Hradci Králové a po čtyřech letech se vrátili na ligový trůn.

Už během dne se Plzeň dozvěděla, že ji nebudou ohrožovat dvě hlavní tváře "Votroků". Západočeši tak mohli využít absence pravého beka Jana Mejdra, obě branky hostů se nicméně urodili na levé straně z pohledu Východočechů. První zásah přinesla 20. minuta. Centr do pokutového území odvrátil jeden z bránících hráčů pouze k Beauguelovi. Francouzský útočník se nenacházel v příliš komfortní situaci, avšak potvrdil vynikající formu a z úhlu napálil balón pod břevno.

Hradec nebyl bez svého ofenzivního tahouna Adama Vlkanovy tak nebezpečný jako nedávno proti Slavii či Spartě. Plzeň se tak mohla cítit bezpečněji, především pak po 55. minutě, kdy vsítila druhou branku. Na centr Řezníka si naskočil Chorý, jeho hlavičku vyrazil hradecký gólman Vízek jen před sebe, kde se z dorážky prosadil Mosquera.

Viktoriáni po závěrečném hvizdu ještě chvilku čekali na to, jak se vyvrbí duel Baníku se Slavií. Po nějaké době však mohli slavit společně se svými fanoušky, mezi nimiž se nacházel také někdejší dlouholetý bek Plzně David Limberský.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:10 to je jasný a plíseň bude slavit titul

Reagovat
Elmas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houfi

0:2

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám jí oznámit.

Ano, našli, omylem jste dali jako tip na zápas 1. Ale jestli je to od redakce trolling, tak cením

Reagovat
boryland

.....na titul...0:2....bogy,choras......

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele