základní část, 6. kolo
29.08.2021 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Plzeň poprvé ztratila, senzačně ji zdolal Hradec Králové

Dvě premiéry byly k vidění v nedělním utkání šestého kola FORTUNA:LIGY v Hradci Králové. Domácí nováček poprvé v tomto ligovém ročníku zvítězil, naopak pro dosud stoprocentní Plzeň šlo o tvrdou ránu.

Během úvodní desetiminutovky mělo každé z mužstev zajímavý střelecký pokus. Radova rána skončila kousek od brány, ani Janoškova kroucená rána do šibenice nezapadla. A když už Janošek po dvaceti minutách ze standardky zařízení trefil, vychytal jej Fendrich, stejně jako po půlhodině v obrovské šanci Sýkoru.

Domácí si v první půli moc šancí nevypracovali, po poločase už ale Plzni byli vyrovnaným soupeřem. Radův obstřel na Staňka nevyšel, právě Jakub Rada ale byl s osmapadesáté minutě tím, kdo otevřel gólový účet utkání. Zdařilý pokus zpoza vápna skončil pod břevnem, gólman Viktorky byl tentokráte bez nároku.

Západočechům se nedařilo vypracovávat si šance, dvacet minut před koncem ze slušné pozici výrazně přestřelil Kaša. Bucha si vzápětí mohl vsítit vlastní gól, to když se vracel při Mejdrově centru. Daleko od srovnání pak nebyl Beauguel, jenž po Kayambově centru hlavičkoval nepřesně.

Plzeňští si další gólovou příležitost nevypracovali a po porážce 1:0 si připsali první letošní ligovou ztrátu. Ta je srazila na druhé místo za Spartu s tím, že po dohrávce se před ně může dostat i Slavia.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
mirdagwutang

Bílek ven!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele