základní část, 12. kolo
24.10.2021 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Další rána pro Teplice, s Hradcem jasně prohrály

Trápení Teplic ne a ne nabrat konce. Na jednoho z aspirantů na sestup si vyšlápl i nováček z Hradce Králové, jenž ve svém mladoboleslavském azylu uspěl jasně 3:0. Dvě branky si připsal Dvořák, mezitím se prosadil ještě Rada.

Stejně jako před týdnem ve Zlíně se i tentokrát Východočeši prosadili v samotném úvodu - a opět to bylo zásluhou Pavla Dvořáka. Ten se dostal k dorážce po Vašulínově hlavičce a bezpečně ji umístil za Grigarova záda.

Podruhé se "Votroci" radovali v pětatřicáté minutě. Tentokráte předvedl obrovské zaváhání Fortelný, jehož špatnou rozehrávku vystihl Vašulín. Ten měl v gólu prsty podobně jako v prvním případě, jeho střelu vyrazil Grigar jen k s přehledem dorážejícímu Jakubu Radovi.

A když už se po přestávce Vašulín radoval z branky, sebral mu ji ofsajd. Po hodině hry sudí nařídil pokutový kop po Fendrichově zákroku na Moulise. Šel se ale ještě podívat na opakované záběry, podle nichž hradecký gólman odehrál míč čistě a původní verdikt tak zrušil.

Fendrich se čtvrt hodiny pře koncem zaskvěl proti Kodadově zdařilé střele, vzápětí černo-bílí navýšili své vedení. Po Marešově faulu na Kodeše a dalším zásahu VAR se tentokráte penalta skutečně kopala. Pavel Dvořák sice brankáře nepřekonal, nicméně se znovu dostal k míči a tentokráte už se nemýlil.

Královehradečtí tak po dalším vítězství vystoupali už na šestou pozici, Teplice jsou předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele