základní část, 10. kolo
03.10.2021 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Jablonec zachraňoval remízu v Hradci Králové

Hradec Králové remizoval 2:2 v zápase desátého ligového kola s Jabloncem. Za domácí se trefili Dvořák a Král, za hosty Kratochvíl a Malínský.

Po rohovém kopu Rady ve dvanácté minutě se balon ve vápně několikrát odrazil, a nakonec se dostal k Mejdrovi, s jehož zakončením si ale Hanuš poradil. A tak přišla branka na druhé straně. Pleštil dostal výborný pas do křídla a následně přízemním centrem našel nikým neatakovaného Miloše Kratochvíla, jenž zblízka překonal marně se natahujícího Vízka.

"Votroci" však po šesti minutách srovnali na 1:1. Hosté nedokázali přesně rozehrát a k míči se dostal Vašulín. Ten si na pravé straně obehrál Zeleného a poté poslal do šestnáctky střílený centr, který s přispěním jemné teče Pavla Dvořáka skončil za zády Hanuše. Ve 49. minutě Haitl poslal do vápna parádní centr, na který si naskočil Pleštil. Ten zakončoval z hranice malého vápna a Vízkovu svatyni jen o kousek minul.

Hradec Králové se dostal do vedení v 62. minutě. Po centru Vlkanovy se Hanuš ve vápně srazil s jedním ze svých spoluhráčů a hosté následně úplně přestali hrát. To však neplatilo u domácích a k volnému míči se pak dostal Jan Král, jenž jej poslal do prázdné brány. Posledních dvacet minut si však domácí hrající v azylu v Mladé Boleslavi značně zkomplikovali. "Votroci" totiž dohrávali v deseti. Otto Urma uprostřed hřiště stáhl k zemi Nešpora a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Severočeši svůj závěrečný tlak nakonec přetavili ve vyrovnávací branku. Kratochvíl v deváté nastavené minutě před vápnem udržel balon a poté ho procpal na Kubistu, jenž jej ještě prodloužil za sebe. Tam se nacházel Tomáš Malínský, jenž nekompromisní pumelicí pod břevno nedal Vízkovi šanci zasáhnout.

Hradec je po remíze v tabulce osmý, Jablonec až jedenáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele