základní část, 21. kolo
12.02.2022 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Hradec si po dvou zvratech v utkání dělí body s Dynamem

V Mladé Boleslavi bylo k vidění hodně zajímavé utkání, které nabídlo prakticky všechno, co divák může chtít - šance, góly, vyhrocené události, velké zvraty ve výsledku i červené karty. Domácí Hradec si s Budějovicemi rozdělil bod a děkuje za to Jakubu Radovi.

Hosté vstoupili do utkání poměrně razantně a v páté minutě si vytvořili velkou šanci. Ondřej Mihálik postupoval sám na brankáře Fendricha a trefil tyč! Nakonec se ale ukázalo, že vybíhal z ofsajdu. Na opačné straně zase Vašulín pálil hodně vysoko nad Šípošovu bránu. Po pětadvaceti minutách už ale těch několik stovek diváků konečně vidělo gól. A padl do sítě hostí. Celou akci začal Vlkanova nahrávku do křídla a Jakub Rada uklidil zpětnou přihrávku Mejdra do brány - 1:0.

Ke konci první půle se ale hosté osmělili. Nejprve centr ze strany nasměroval Valenta jen k brankáři Fendrichovi. V první minutě nastavení už ale hosté mířili přesněji. Rohový kop posunul Havel na malé vápno k Mickovi van Burenovi a ten jemnou tečí srovnal stav utkání.

Druhá půle byla ještě zajímavější. Deset minut po jejím začátku hlavičkoval další roh Mihálik do tyče a od ní se balon odrazil k nohám Michala Škody. Pro zkušeného veterána už byla dorážka snadným soustem a hosté otočili stav utkání. A z pohledu hostí bylo ještě líp po hodině hry, kdy se po druhém faulu dočkal červené karty domácí Petr Kodeš a byl vyloučen!

To ale nebylo všechno, protože patnáct minut před koncem se ve vápně srazil Vlkanova s Čolićem a sudí po chvíli prodlení a času u obrazovky pískal penaltu! Kromě toho Čolić vyfasoval červenou kartu. A když se Jakub Rada z penalty nemýlil, bylo rozhodnuto o konečné dělbě bodů.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hradec v této sezoně ještě neprohrál vypsaný jako favorit. Snad se jim to nepovede k radosti spousty pochybných společností v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Alan

1-1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
berliner

Jedeme Ceske Budejovice Tip 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele