základní část, 1. kolo
24.07.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hradec Králové remizoval s Bohemians 1:1

Hradec Králové byl hodně blízko třem bodům a v utkání s Bohemians dlouho vedl, ale nakonec si doma nechává jen bod. Pražský celek vybojoval v Mladé Boleslavi cennou remízu díky trefě Davida Puškáče, kterému se právě v Mladé Boleslavi velmi daří.

Na první trefu utkání jsme nemuseli čekat moc dlouho. "Domácímu" Hradci stačilo jen 14 minut na to, aby se prosadil. Centrovaný míč Jana Mejdra si našel hlavičkující Daniel Vašulín a vstřelil v pořadí druhou branku této nové sezony.

Pražané mohli podruhé inkasovat jen o pár minut později, když přetažený centr vrátil hlavou před branku Kodeš, jenže osamocený Donát u tyče nedokázal zacílit přesně. Aktivnější Hradec sázel mimo jiné na rychlé kontry a jeden takový mohl ve 34. minutě potrestat Erik Prekop. Do šance postupoval rychleji než vracející se obrány Klokanů, jenže jeho přízemní ránu brankář Bačkovský dokázal vyrazit.

Druhou půli začali lépe hosté. Tři minuty po změně stran postupoval na soupeřovu bránu Chramosta, kterého parádním výkopem našel brankář Bačkovský, jenže ránu zkušeného borce vychytal Vilém Fendrich. Na opačné straně zase Pavel Dvořák nastřelil tyč za Bačkovského zády.

Rozhodující chvíle z hlediska konečného výsledku nastala v 53. minutě, když Kovaříkův přetažený centr od rohového kopu vrátil Chramosta před bránu a tam nadvakrát pálil přesně David Puškáč. V závěru sice ještě mohl vstřelit rozhodující branku Pavel Dvořák, jenže jeho pokus levačkou těsně minul tyč!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit neprohraje 0 nebo 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být. At mají majitelé sázkovek okousané nehty až po lokty. Je mě to srdečně u prdele.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele