základní část, 20. kolo
15.02.2022 16:30 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Dvě asistence Vukadinoviće rozhodly o výhře Zlína nad Libercem

Vukadin Vukadinović se rozpomněl na své dávné výkony a jako střídající hráč zajistil Zlínu vítězství nad Libercem. Srbský křídelník sice vyšel střelecky naprázdno, ovšem jeho dvě gólové asistence určily ráz utkání.

Zprvu si chtěli domácí "Ševci" poradit i bez Vukadinoviće. Již ve druhé minutě pálil nebezpečně Dramé, jehož pokus pracně vyrazil brankář Severočechů Knobloch. Na druhé straně vystřelil rovněž levou nohou Rondić, jeho rána se ale mezi tři tyče nevměstnala. Za Zlín poté opět zahrozil Dramé, tentokrát však jeho pokus zablokoval bránící Mikula.

Aktivní vstup Moravanů završil pokus Hrubého zpoza pokutového území, který vyboxoval Knobloch. Podobně skončil na druhé straně souboj pálícího Stocha a vyrážejícího gólmana domácích Rakovana. Více práce měl nicméně pořád Knobloch, jehož po změně stran prověřila střela Matejova a po následném rohovém kopu také nůžky Condeho.

V 65. minutě už ale Slovan kapituloval. Vukadinović nalezl centrem z pravé strany kštici Tkáče, jehož hlavička zapadla přesně k tyči. Za dalších třináct minut sehrál Vukadinović klíčovou roli při protiútoku. V jeho finální fázi zužitkoval Srbovu přihrávku šťastný střelec Hrubý. Hosté ještě v samotném závěru usilovali alespoň o korekci skóre, Matoušek ani Rabušic se ale po zakončeních hlavou neradovali.

Zlín se po zisku tří bodů vyškrábal v ligové tabulce na 11. místo, Liberec je na tom i po porážce o jednu pozici lépe.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Alan

0:2

Reagovat
DidusIneptus

Co jim je že nejsou schopni se připravit na jarní soutěž a hodí se marod?! Vyplatí se vůbec takovým fandit?

Reagovat
kecipep

1:2

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele