základní část, 18. kolo
12.12.2021 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Budějovice využily přesilovky a přetlačily Olomouc

Dramatické utkání dvou celků se shodným počtem bodů bylo k vidění v Českých Budějovicích. Domácí se dostali do vedení díky Basseymu, po přestávce zareagoval olomoucký González. Ten se ovšem později nechal vyloučit, přesilovky využil z penalty Čolić.

Na první velkou příležitost se čekalo skoro půlhodiny do doby, kdy Zmrzlý pobídnul ke skórování Růska. Ten ovšem z malého vápna minul. Na opačném konci hřiště naopak přesně vypálil Fortune Bassey, jenž za pomoci teče bránícího hráče překonal Stejskala.

Hanákům se podařilo srovnat po necelé hodině hry. Balón se dostal až k Pablu Gonzálezovi, jehož mimořádně povedený volej skončil za Vorlovými zády. Španělský autor gólu poté ovšem svému mužstvu zrovna nepomohl, když nešikovně poslal k zemi Králika, za což uviděl druhou žlutou a tím pádem červenou kartu.

V návaznosti na to musel Stejskal podržet Sigmu v momentě, kdy jej pořádně prověřil Hellebrand ve třiaosmdesáté minutě. Jen o chvíli později ovšem rukou v pokutovém území zahrál Radek Látal, což neuniklo pozornosti videoasistenta a kopala se tak penalta.

Té se ujal Benjamin Čolić, který s přehledem proměnil a rozhodl tak o vítězství Dynama. To se díky jeho příspěvku posunulo na sedmou příčku tabulky, Olomouci naopak nadále patří příčka desátá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Alan

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele