základní část, 1. kolo
25.07.2021 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Budějovice vytěžily z minima maximum a zdolaly Teplice

Ačkoliv obraz hry by po většinu zápasu napovídal o opačném výsledku, dokázali hráči Českých Budějovic uhájit domácí prostředí a zdolat Teplice 1:0. Po hodině hry o tomto výsledku rozhodl Mihálik.

Po čtvrtině utkání se do obrovské příležitosti dostal čerstvě teplický Ledecký, který předtím dlouhou dobu oblékal dres Dynama. Na svého někdejšího spoluhráče Vorla si ale nedokázal přijít, domácí gólman totiž míč dokázal reflexivně zastavit. A budějovický brankář se zaskvěl i v závěru prvního poločasu, kdy si pro změnu poradil s Hyčkovou tutovkou.

Deset minut po přestávce se k zemi v pokutovém území poroučel Michal Škoda. Zda šlo o nedovolený zákrok, to je irelevantní, neboť se předtím nacházel v ofsajdu. Zanedlouho pálil Brandner, střela sama o sobě nebezpečně nepůsobila, jenže Chlumecký ji tečoval tak, že se Grigar musel skutečně předvést.

Po hodině hry už se Jihočeši dočkali. Centr z pravé strany našel Ondřeje Mihálika, jehož tečovaný pokus skončil za zády hostujícího gólmana. Na to už Teplice nedokázaly zareagovat a neukončily dlouhé čekání na venkovní vítězství.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Reagovat
czepelin

budou chtít překvapit ale nepřekvapí 1:0

Reagovat
Giginek

Dynamo jede na titul!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele