základní část, 14. kolo
06.11.2021 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Budějovice otočily a proti Mladé Boleslavi získaly tři body

V souboji tabulkových konkurentů byl v Českých Budějovicích k vidění obrat. Domácí mužstvo proti Mladé Boleslavi prohrávalo po brance Milana Škody, nicméně bleskově dokázal srovnat Bassey a po pauze dokonal obrat Mršić.

Úvod utkání se nenesl zrovna v nejatraktivnějším duchu, až ve čtyřiadvacáté minutě Mršićův centr na poslední chvíli odehrál Preisler. Na druhé straně po Čolićově pasu hlavičkoval nepřesně Bassey. Skóre bylo nakonec otevřeno po půlhodině hry. To na vápně dostal chvíli Milan Škoda, jehož rána na zadní tyč stačila na překonání gólmana.

Vedení Středočechům ale nevydrželo dlouho. Opět se v dobrém světle ukázala souhra Čoliće s Basseyem, který na rozdíl od předchozího případu zamířil přesně a srovnal. Chvíli po návratu ze šaten Skalák neuspěl tváří v tvář Vorlovi, z dorážky neslavil ani Hlavatý. O něco později pálil mimo z dobré pozice Ewerton.

Namísto toho tak udeřilo Dynamo. Van Burenův dlouhý míč za obranu si našel Matej Mršić, jenž si připravil střelu na levou nohu, což se mu vyplatilo a přineslo to gól. Jelikož Jurásek ze standardky střílel nepřesně a Smržovu ránu zlikvidoval Vorel, stala se tato trefa vítěznou.

Jihočeši se tak v tabulce po třech zápasech bez výhry vyšvihli před svého soka na sedmé místo, Boleslav je aktuálně osmá, avšak rovněž na dostřel skupině o titul.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele