základní část, 10. kolo
02.10.2021 16:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians díky vyvedenému prvnímu poločasu přemohli Olomouc

Bohemians výborně vyšla první půle, díky které nakonec porazili Olomouc. V dresu "Klokanů" se prosadili Daniel Köstl s Janem Chramostou, Hanáci se naopak na žádnou gólovou odpověď nezmohli.

Pražané na nic nečekali a od úvodu usilovali o vedoucí branku. V desáté minutě si balón na střelu navedl Květ, jenž zpoza pokutového území zamířil do tyče. Za dalších sedm minut se po nepřehledné situaci dostal k zakončení Chramosta, z otočky ale bránu Olomouce netrefil.

Ve 23. minutě už ale měli domácí více štěstí. Po dalším tuhém boji o míč stál ve správný čas na správném místě Köstl, který před bránou tentokrát nenakopl protihráče, jak je jindy jeho častým zvykem. Stoper Bohemians se totiž nacházel ve vápně soupeře, kde kulatý nesmysl poslal přesně k tyči — 1:0. Navíc za další dvě minuty si Chramosta zpracoval přihrávku od Květa z levé strany, pohotovým volejem rovněž rozvlnil síť a zvýšil náskok "Klokanů".

Sigma se skórování přiblížila až po hodině hry. Brankář Pražanů Bačkovský sice vyrazil centr Šípa, ovšem jen k Breitemu, jehož střelu zastavil až na brankové čáře zaskakující Krch. V 68. minutě si šanci sám vypracoval Ljovin, z úhlu však mezi tři tyče nezamířil. Na druhé straně naopak slušně vypálil Hála, Bačkovský ale pokus záložník Hanáků vyrazil.

Těsně před závěrečným hvizdem se i s trochou štěstí do pokutového území prodral Jemelka, jenže bránu domácích trestuhodně netrefil. Olomouc tak na sobotní výlet do hlavního města nebude vzpomínat v dobrém.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu proti bookmakerovi. Je to často špatná cesta , ale zkusím-tip2.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se nevyplatilo.

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
arsavin

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele