o udržení, 2. kolo
01.05.2022 16:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice znovu úspěšné, tentokrát si poradily s Bohemians

Stíhací jízda Pardubic pokračuje. Východočeši se povětšinu sezony zdáli být hned po Karviné hlavními adepty na sestup, poslední týdny jim ovšem vychází skvěle. Naposledy díky jediné přesné trefě vyzráli na Bohemians.

První a nakonec taky jediná branka zápasu padla v osmé minutě, kdy si na rohový kop z pravé strany naskočil Hranáč a hlavičkou přesně k tyči spustil veselí v táboře Pardubic. Za "Klokany" mohl odpovědět Květ, po centru od Vaníčka ovšem jeho volej vyrazil hostující brankář Markovič. Blýskl se také gólman Bohemky Valeš, jenž zlikvidoval pokus hlavou od Patráka.

Výčet šancí ve druhé půli načal hostující Čelůstka ránou do náruče Valeše. Poté již iniciativu převzali Pražané, nebylo jim ovšem přáno. Květ trefil z voleje tyč a hned dvakrát si v obrovské šanci vylámal na Markovičovi zuby Chramosta. Stejný hráč mířil také z úhlu do brankové konstrukce.

Pardubice tak ustály nápor soupeře a v tabulce poskočily na 12. místo. Bohemians naopak dál čekají na první výhru od 12. února, kvůli čemuž sídlí až na předposlední 15. příčce.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Axelrose

1:3

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
justcall

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele