základní část, 17. kolo
05.12.2021 15:00 CET
1 : 2
(0:2)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Jablonec i v devíti ubránil vedení v Ďolíčku

Ještě po hodině hry to vypadalo na relativně klidnou výhru Jablonce, neboť mu v první půli dali dvougólové vedení Čvančara s Houskou. Nicméně v krátkém sledu pak byli vyloučeni Malínský s Pilařem, domácí Bohemians však dokázal jen Hronkem snížit na 1:2.

Na první trefu jsme nečekali dlouho. S Pilařovou ranou si ještě Le Giang poradil, v osmé minutě Malínský sklepnul na Tomáše Čvančaru, jehož mimořádně zdařilá střela slavila úspěch. Po klidné pasáži utkání přišly dvě šance v rychlém sledu. V sedmatřicáté minutě Kratochvíl patičkou pobídnul Malínského, který ale řešení zpackal. Na opačném konci hřiště měl Hanuš velké problémy s Fulnekovým centrem.

Nakonec Severočeši své vedení ještě před odchodem do šaten navýšili. Kratochvíl opět ukázal svou dobrou kopací techniku, když přenesl balón na Housku. Ten z otočky napálil míč směrem na bránu, kde si na něj sice Le Giang sáhl, v cestě do sítě mu ale nezabránil. Krátce po přestávce se domácí radovali z branky Jindřiška, ne však na dlouho. Po diskuzi s VAR se totiž zjistilo, že Hronek zahrál předtím rukou a gól byl tak odvolán.

Komplikace pro Radovy svěřence přišly po hodině hry. Malínský při snaze o odkop zasáhnul Bartka do obličeje, za což z rukou sudího uviděl druhou žlutou kartu a musel tak do sprch. Zanedlouho pak Pilař, rovněž hrající pod varováním, trefil soupeře do tváře pro změnu rukou, i on se přes svou značnou nevoli poroučel předčasně do šaten. To mohli Klokani hned potrestat, Květ ale z hranice šestnáctky pálil těsně mimo.

Úspěch neslavil ani Bartek, jehož Necidem tečované zakončení skončilo na brankové konstrukci. Až pět minut před koncem základní hrací doby dostal Vršovické na kontakt Petr Hronek, který po Nového centru procedil míč za Hanuše. Vyrovnat mohl později ještě Novák, proti tomu ale jablonecký gólman zasáhl a pomohl tak ukončit černou sérii svého týmu.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Alan

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele