základní část, 21. kolo
12.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians díky výbornému úvodu přetlačili Zlín

Bohemians vyšel vstup do utkání proti Zlínu na jedničku a díky brzkému zásahu Petra Hronka zůstaly tři body ve vršovickém Ďolíčku. Pražané mohli v průběhu mače přidal i další zásahy, nakonec se však museli spokojit s hubeným vítězstvím.

Skóre se málem měnilo již po zhruba deseti sekundách hry, kdy brankář Moravanů Rakovan musel vyrazit šajtli Dostála. V páté minutě už ale zlínská obrana kapitulovala. Centr Puškáče sklepl Dostál na trestuhodně volného Hronka, jenž volný prostor využil k přesné trefě. Odpovědět hodlal ve 14. minutě Janetzský, jeho obstřel ale proletěl těsně nad šibenicí.

Další šance přišli až po změně stran. Ve 48. minutě vznikl po dlouhém autovém vhazování zmatek v pokutovém území hostů. Po něm vyhledal Kovařík centrem Puškáče, útočník Bohemians však hlavičkoval nad břevno. Po hodině hry se po standardní situaci opřel do míče z dálky Květ a Rakovan si musel připsat zákrok. V 72. minutě pak strážce svatyně Moravanů vyboxoval centr Kovaříka jen k Dostálovi, jehož přízemní pokus se však do brány těsně nevměstnal.

Dlouho pasivní Zlín si v závěru přece jen vytvořil jistý tlak. Ten v 84. minutě málem zužitkovalo duo střídajících hráčů. Hrdlička vyhledal Chwaszcze, který ale hlavou minul prostor mezi třemi tyčemi. Čtyři minuty nato zastavil střelu Vukadinoviće gólman Pražanů Valeš. V závěru se ještě blýskl Rakovan, který zastavil únik Koubka, body však ani tak na východ republiky neputovaly.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Alan

1-1

Reagovat
ondrasch77

Tohle bude asi oku lahodící duel

0:0 / 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele