základní část, 26. kolo
19.03.2022 15:00 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Klokani nestačili na Slovácko, i když doma rychle vedli

Slovácko dnes opět nedalo svému soupeři šanci a z Prahy jede na Moravu se třemi body. Domácí Klokani sice brzy vedli zásluhou penalty Davida Puškáče, jenže hosté do poločasu srovnali zásluhou Šašinky. Po hodině hry navíc utkání definitivně rozhodl zkušený záložník Lukáš Sadílek.

Bohemka doma padla a dostala dvě branky. Vlastně tři, jenže jedna hostující nebyla pro ofsajd uznána. A přitom to z pohledu domácích Klokanů tak dobře začalo! V sedmé minutě padl ve vápně Krch na zem a sudí se šel podívat na video, což mu domácí fandové ostatně vehementně doporučovali. K jejich obrovské radosti se tedy sudí Krejsa odvážil pískat penaltu a tu proměnil David Puškáč - 1:0.

Srovnat mohl o pár minut veterán Jan Kalabiška, jenže jeho rána zamířila mimo tři tyče střežené brankářem Bačkovským. Čarovat musel i jeho oponent Fryšták, který tygřím skokem musel likvidovat ránu mladíka Marečka. Svou roli zvládl dobře a poslal míč na roh. Slovácko v těchto chvílích nehrálo zrovna dobře, ale přesto dokázalo srovnat. Kalabiška využil velkého nedorozumění mezi brankářem Bačkovským a obráncem Köstlem k pasu na Ondřeje Šašinku a ten si poradil. Nejprve Bačkovského přehodil a pak zblízka doklepl míč do sítě.

Bačkovský svou chybu musel napravovat ještě mnohokrát, například pět minut před koncem poločasu. Tehdy si ale poradil se zakončením Jurečky. Po změně stran se do vápna prodral ze všech nejdůrazněji Mareček a našel centrem Vondru. Ten se pohyboval ve skvělé vzdálenosti, jenže svou šanci nevyužil a poslal míč nad břevno Fryštákovy brány!

Slovácko se nadechovalo k náporu a když se hrála přesně 60. minuta, jeho naděje na tři body trochu vzrostly. Havlíkův centr totiž poslal do sítě hlavičkující Kalabiška, jenže sudí jeho branku kvůli ofsajdu neuznal!

Domácí si sice oddechli, jenže jejich radost neměla dlouhého trvání. Rozhodnutí celého zápasu měl na svědomí Lukáš Sadílek. Hostující záložník si našel ve vápně míč po centru ze strany a míč si zpracoval. Následně využil chvíle klidu a napálil balon přes Bačkovského do sítě!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Alan

0:1

Reagovat
kecipep

0:2

Reagovat
PISTOLERO

1:3

Reagovat
oli9

1:2

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele