základní část, 28. kolo
10.04.2022 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Baník opět zklamal, s Hradcem Králové se rozešel bez branek

Ani proti Hradci Králové neukončil ostravský Baník výsledkové tápání. Slezané vyšli v duelu 28. kola gólově naprázdno a po závěrečném hvizdu museli být rádi, že hosté z východu Čech je napodobili. Na hřišti totiž více zlobili právě hradečtí "Votroci".

Jako první se nicméně chtěl předvést domácí Koncevoj, jenž si v šesté minutě navedl míč z pravé strany hřiště víc doprostřed, ve výsledku ovšem vyprodukoval slabou střelu, kterou bez potíží lapil gólman hostů Vízek. Postupem času však převzal iniciativu Hradec, jenž mohl udeřit po půlhodině hry, ale osamocený Král hlavičkoval po rohovém kopu přímo do ostravského brankáře Laštůvky.

Ve 36. minutě se v obrovské šanci ocitl Buchta, jenže pouze potvrdil, že na jaře se nenachází v dobrém rozpoložení a nechal vyniknout vyběhnuvšího Vízka. V herní pohodě naopak celou sezonu hraje Vlkanova, jenž se krátce po změně stran šikovně uvolnil k zakončení, to ale poslal pouze do zámezí. Nepřesně pálil také v 71. minutě hostující útočník Vašulín.

Baník se ve druhém poločase mohl pochlubit pouze ránou Falty z 84. minuty, kterou nicméně bezpečně pokryl Vízek. Nic kloudného domácí nevymysleli ani v nastaveném čase. Ostravané tak opět nabrali větší ztrátu na páté Slovácko, na druhou stranu si však dál udržují pohodlný náskok před šestou příčkou, kterou okupuje právě Hradec.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Alan

1:1

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
Dron

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele