základní část, 19. kolo
18.12.2021 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Jablonec na Slovácku prohrál, o dva góly jej připravil VAR

Slovácko v posledním podzimním utkání ukončilo svou sérii bez vítězství, když porazilo Jablonec 2:1. Na Jurečkovu trefu odpověděl Hübschman, po brance Petržely pak dvakrát rozvlnil síť Považanec, oba góly ovšem odvolal VAR.

Jihomoravané do utkání vstoupili aktivně a už v desáté minutě se jim dostalo odměny v podobě vedoucí branky. Po několika odrazech se dostal balón k Václavu Jurečkovi, jenž přesnou střelou rozvlnil síť. Tentýž hráč později spálil další velkou příležitost, branka by ale stejně pro ofsajd neplatila.

I nadále domácí soupeře tlačili, Hanuše dvakrát v krátkém sledu vystrašil Navrátil. Nakonec však překvapivě došlo k vyrovnávací trefě. Centr do vápna našel Považance, jemuž se rána z voleje nepovedla. Stala se však namísto toho podařenou přihrávkou na dobíhajícího Tomáše Hübschmana, jenž už snadno skóroval.

V závěru poločasu ještě přišel obrovský závar před jabloneckou branou, kdy Tomič nastřelil břevno a rozezvučela se i tyč. Na gól si ovšem muselo Slovácko počkat až do druhé půle. Zelený, který krátce předtím prověřil Nguyena, podskočil dlouhý balón a Milan Petržela se tak zjevil tváří v tvář brankáři. Zkušený křídelník šancí nepohrdnul a skóroval.

Jen asi o pět minut později se povedlo po krkolomné akci dostat balón do brány jabloneckému Považancovi, po dlouhém zkoumání ovšem videoasistent doporučil hlavnímu sudímu gól neuznat. Sotva se začalo znova hrát, prosadil se Považanec znovu. K jeho obrovskému zklamání i tentokrát došlo k ofsajdu a nadále tak platilo vedení Slovácka.

Jelikož se neujal ani Surzynův přímý kop, ani Doležalova hlavička, udrželi muži z Uherského Hradiště vedení a tím pádem přezimují na čtvrtém místě. Jablonec se naopak nachází na barážové čtrnácté příčce.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
kecipep

3:0

Reagovat
Alan

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec musí vyhrát 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec v 16. a 18. kole doma prohrál vypsaný jako favorit. Ted by mohl vyhrát vypsaný jako outsider. Bylo by to stylové .

Reagovat
ondrasch77

Překvapení kola 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Slovácko taky VAR jednou podržel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele