19. kolo
13.02.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovce sebral gól VAR, se Zlínem tedy remizovala

Hodně kontroverzním způsobem ztratila brněnská Zbrojovka body v záchranářském duelu proti Zlínu. V závěru se totiž dostala do vedení, kvůli údajnému faulu ale po přezkoumání videa gól neplatil a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

V desáté minutě se při svém debutu ve zlínském dresu dostal do tutové šance Potočný, na Flodera si ale nepřišel. Na druhé straně později střílel z voleje Štepanovský, ovšem nepřesně. Následně se musel blýsknout dostal, který vytáhl bravurní zákroky proti Šuralovi i Barišovi.

Po hodině hry se zcela sám před Dostálem zjevil Růsek, jenž v této situaci selhal a napálil pouze zlínského gólmana. Domácí se nadále hnali za důležitým vítězstvím, jenže Sedlákova dělovka letěla mimo a Růsek hlavou neproměnil další tutovou příležitost.

Pak se Jihomoravané konečně dočkali. Po krkolomné situaci a velkém závaru procpal balón do sítě Bariš. Jenže sudí se šel podívat k videu a lehké kopnutí do bránícího Hlinky posoudil jako nedovolený zákrok, kvůli kterému branka neplatila.

Zbrojovka je tak nadále na patnácté příčce s pětibodovou ztrátou na třináctý Zlín.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Zajda

1:0

Reagovat
giannicheda

Trefil si to dobře jen VAR nechtěl

Reagovat
Zajda

Nedá se svítit no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele