8. kolo
22.11.2020 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka ztratila s Příbramí vedení a jen remizovala

Nerozhodným výsledkem skončilo klání dvou celků ze sestupových pozic. Brno na svém hřišti přivítalo poslední Příbram a brzy také vedlo po trefě Hladíka, hosté však srovnali z penalty Tomášem Pilíkem. Pokutový kop se měl zahrávat i na druhé straně, video jej však odvolalo.

Jan Hladík vstoupil do utkání velmi aktivně, už ve druhé minutě poprvé zakončoval, napodruhé už úspěch slavil. Po Moravcově centru z pravé strany na malé vápno zvolil přízemní ránu, kterou překonal Kočího. Navýšit skóre mohl vzápětí Přichystal, který v tísni nedokázal dát své střele potřebnou výšku. Svůj pokus nedokázal usměrnit ani Štepanovský.

Zbrojovka měla v první půli více ze hry a další trefu mohla přidat v pětatřicáté minutě, kdy zpoza vápna vypálil Šumbera jen těsně nad břevno. První šance hostí přišla až krátce před odchodem do šaten poté, co Zorvan našel ve vápně Vávru. Ten si míč posunul, následně ovšem vyslal hodně nepřesnou ránu.

Po přestávce Středočeši zabrali a dlouho nepouštěli soupeře do šancí, naopak sami si je vytvářeli. Nepřesně pálil z přímého kopu Rezek, Vávrova standardka zase ztroskotala na Floderovi a Soldátův pokus pro změnu byl zablokovaný..

Důležitý moment přišel po hodině a čtvrt, kdy podle názoru sudího Čermák fauloval Vávru v pokutovém území a kopala se penalta. Její exekuce se ujal Tomáš Pilík, jenž na druhou stranu, než skákal gólman, proměnil. Vzápětí se mělo kopat z jedenácti metrů i na opačném konci hřiště po zákroku Soldáta, po konzultaci s VARem se ovšem pokračovalo ve hře.

Zbrojovka tak po remíze zůstala na šestnáctém místě, Příbram je jasně poslední.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Akinfeev

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas nejenže musíme vyhrát ale musíme ty špíny prostě zničit, rozesekat a zneuctit, i když oni jsou v prdeli tak či tak.

Tip 4:0 jedeme FLINTA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele