14. kolo
23.12.2020 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stanciova rána přinesla Slavii vítězství v Plzni

Slavia zakončila ligový podzim neporažena. Na hřišti trápící se Plzně zvítězila 1:0, nepříliš pohledné utkání rozhodl perfektním volejem v první půli Nicolae Stanciu.

Úvod utkání vyšel o trochu lépe Viktoriánům. V desáté minutě se aktivně hrající Ba Loua pokoušel předložit do velké šance Mihálikovi, jenže ten na balón nedosáhl. O chvíli později Bucha zbytečně trefil Lingra loktem do hlavy, což sudí ponechal bez povšimnutí. Videoasistent to ovšem považoval za incident hodný červené karty, Pechanec nicméně po zhlédnutí opakovaných záběrů udělil žlutou.

Poté konečně zahrozili hosté, Masopust výtečně našel Kuchtu, který v obrovské příležitosti překopl bránu. Na opačném konci hřiště se po autovém vhazování dostal k hlavičce Čermák, proti němuž se neskutečným zákrokem blýsknul Kolář. Ten následně zneškodnil i Ba Louovu hlavičku.

Pak už jsme byli svědky úvodní branky. Sima posunul míč Kuchtovi, jenž odcentroval na druhou stranu vápna, odkud Nicolae Stanciu velmi povedeným volejem překonal Staňka. Stanciu byl aktivní i ve zbytku první půle, nejprve to zkoušel obstřelem, následně prověřil gólmana tvrdou pumelicí. Mezitím ještě hlavičkoval nepřesně Pernica.

Úplně stejně si po přestávce počínal i Mihálik, úspěch neslavila ani Stanciova rána. Po hodině hry mohl svou další trefu v sezoně přidat Sima, v možná největší šanci zápasu ale nebývale selhal a bránu přestřelil. Na druhé straně dostal Mihálik pobídku od Čermák, i on jí ale trestuhodně pohrdnul.

Patnáct minut před koncem zkoušel Stanciu zaskočit Staňka z přímého kopu, z něhož se spíše očekával centr. Této střele chybělo od úspěchu jen pár centimetrů. Ze střední vzdálenosti se poté pálilo na každého z gólmanů. Buchův tvrdý pokus letěl doprostřed, kde si jej Kolář v klidu sebral, Masopustova pumelice k tyči protáhla Staňka.

Sešívaní nakonec své vedení udrželi a přezimují tak na prvním místě s šestibodovým náskokem na Jablonec, oproti němuž mají ještě zápas k dobru. Plzeň klesla až na deváté místo, evropské poháry však má na dostřel jednoho utkání.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

0:3

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

borci kde to sledujete online zdarma? nějaké tipy?

Reagovat
delfin

livetv.sx/eng

Reagovat
h8_sfatto

retardovanej Mihálik to nepochopil, co dělá takové kopyto tedy před brankou ?

Reagovat
patrikhm

Gula ven!!! Jako proti Slavii hrát se třema útočníkama to je taktika jak prase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele