22. kolo
06.03.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Beauguel opět spasitelem. Plzeň jedinou brankou přetlačila Olomouc

Opět žádný gólostroj, opět bez rozebrání protivníka na součástky. Přesto Plzeň může slavit třetí ligovou výhru v řadě. Viktoria podruhé za sebou zvítězila 1:0 a zřejmě našla i svého klíčového kanonýra, neboť ji stejně jako v Brně spasil Jean-David Beauguel.

Dle očekávání se od úvodu tlačili směrem dopředu obzvlášť Západočeši, kteří si taky v osmnácté minutě vypracovali první velkou šanci. Beauguel prodloužil Havlův odkop na rozběhnutého Buchu, ten ale z levé strany nevyzrál přízemní střelou na olomouckého brankáře Mandouse. Nedlouho poté zkusil Bucha štěstí z větší vzdálenosti, ovšem Mandous i tentokrát dobře zasáhl, když míč vyrazil.

Postupem času se ale začali osmělovat také hosté a Plzeň měla musela po bezbrankové první půli přemýšlet, jak na připraveného soupeře vyzrát. Odpověď na hádanku přinesla zcela jednoduchá akce jedenáct minut po změně stran. Falta poslal autové vhazování na Beauguela, ten se uvolnil okolo bránícího Poulola a ránou pod břevno překonal na přední tyči Mandouse - 1:0.

V 73. minutě mohl Beauguel přidat další branku, jenže po přihrávce hlavou od Šulce zakončoval na dlouhou nohu a Mandouse tentokrát nepřekonal. Gólman Sigmy podržel svůj celek též o dalších sedm minut později, kdy zneškodnil hlavičku Mihálika, jenž si naskočil na Buchův rohový kop. A když už Šulc v 86. minutě přece jen propasíroval kulatý nesmysl za Mandouse, zaskočil za svého spoluhráče Hubník, který jako správný kapitán zachránil Olomouc na brankové čáře. Po závěrečném hvizdu se však z výhry radovala Viktoria.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele