27. kolo
17.04.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Jablonec v Plzni po pauze srovnal a veze domů bod

Nerozhodný výsledek byl k vidění v bitvě dvou týmů bojujících o evropské poháry. Do Plzně přijel Jablonec, který tam začal krátce před pauzou po Ba Louově trefě zaostávat. Nicméně ve druhé půli na konečných 1:1 srovnal Schranz.

Hned po pár vteřinách to zpoza vápna zkoušel Beauguel, jeho tečovaný pokus nakonec skončil těsně nad břevnem. Na opačném konci hřiště se po rohu vysoko vyšplhal Doležal, proti jehož hlavičce se blýsknul Staněk. Hra se v úvodu přelévala ze strany na stranu, nicméně neujal se ani Limberského centr, ani Schranzova patička.

Pak se přeci jen větší iniciativy chopili Viktoriáni, Kubistovu hrubku mohl v další šanci potrestat Beauguel. Falta pak pro změnu nevyužil pohledné kombinace svého týmu. Přeci jen se ale červeno-modří před přestávkou gólové radosti dočkali. Šulc předal míč na pravou stranou Adrielu Ba Louovi, jehož zdařilý obstřel rozvlnil síť za Hanušovými zády.

Po návratu ze šaten se obraz hry naprosto otočil a lepším týmem byli Jablonečtí. Například po hodině hry Pilařovu ránu lehce usměrnil Doležal, ke gólu chyběly jen centimetry. Proti Doležalovi se o chvíli později musel vytáhnout Staněk, jenž následně neumožnil Schranzovi zakončit.

Vyrovnáno bylo v sedmdesáté minutě. Napravo se uvolnil Ivan Schranz, jenž obdobným technickým pokusem jako v první půli Ba Loua skóroval. O deset minut později mohl obrat dokonat Považanec, jehož tvrdá rána skončila na břevně. A branková konstrukce sehrála roli i na druhé straně, Hanuš totiž na ni vytáhl Kalvachův pokus.

A jelikož si Plzeňští za zákrok na Kopice faul nevymodlili a neujala se ani Považancova střela, skončilo utkání nerozhodným výsledkem. Jablonec je nadále druhý, avšak jen s dvoubodovým náskokem na Spartu, která má dvě utkání k dobru. Viktoria stále přebývá na páté příčce.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele