27. kolo
18.04.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wiesner zařídil Spartě vítězství se Slováckem

Souboj dvou ze tří aspirantů na druhé místo v tabulce byl k vidění na závěr sedmadvacátého kola na Letné. Sparta tam přivítala Slovácko a zvítězila 1:0, když jedinou branku vstřelil ve druhé půli Wiesner.

Během úvodní desetiminutovky se do zajímavých pozic dostali Hložek s Karlssonem, ani jeden z nich však Nemravu pořádně neprověřil. Naopak po čtvrthodině Divíšek odcentroval na Klimentovu hlavu, načež se musel činit Niţă. Zajímavě to na druhé straně zkoušel Pavelka, jenž vypálil příliš vysoko.

Po nepovedeném pokusu Součka a nepřesném Karlssonově obloučku o sobě zase dalo vědět Slovácko. Divíšek napálil balón asi metr vedle svatyně, úspěch neslavila ani Petrželova rána. V úvodu druhé půle si každý z týmů vypracoval jednu zajímavou příležitost, Kliment ovšem v zakončení hlavou selhal, stejně jako tváří v tvář gólmanovi Krejčí.

Jeho mladší jmenovec se dostal k zakončení vrchní částí těla o chvíli později, i proti němu se vyšvihl Nemrava. Branka Slovácka nadále byla zakletá, Wiesner napálil jen její tyč. Sám Tomáš Wiesner se ovšem o chvíli později mohl radovat z gólu, když hlavou usměrnil za gólmanova záda Plavšićův centr.

Muži z Uherského Hradiště se žádného velkého tlaku nedočkali, za zmínku stojí snad jen tvrdá Kubalova střela z otočky v závěru utkání. Sparta se tak vrátila před Jablonec na druhé místo, navíc má na své pronásledovatele zápas k dobru. Slovácko je po druhé porážce v řadě čtvrté a musí se ohlížet i za sebe na Plzeň.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
kecipep

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele