4. kolo
20.09.2020 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Karviná v nastavení vydřela bod v Liberci

Dlouhou dobu to vypadalo, že Liberec uhájí domácí prostředí a proti Karviné si připíše třetí vítězství v řadě. Jenže Mosquerou nabyté vedení vydrželo jen do nastavení, v němž Eduardo Santos rozhodl o konečném výsledku 1:1.

První zajímavější příležitost přišla v osmé minutě, kdy Mara rozehrával přímý kop. Ten se ale snesl bez potíží do náručí Bolka. Karvinský gólman pak mohl zůstat v klidu po Mosquerově centru, Koscelník totiž pálil mimo. A reparát nesložil ani Mara, jenž tentokráte vůbec netrefil zařízení. Na opačném konci hřiště v první půli výrazněji zahrozil jen Herc, jehož přízemní pokus skončil vedle.

Skóre se změnilo až deset minut po návratu ze šaten. Po Mikulově centru vypálil z pokutového území Mara, který trefil Jhona Mosqueru. Ten se s balónem otočil a do poloodkryté klece úspěšně střílel. Slezané se pak rychle snažili vyrovnat, Herc i Papadopoulos ale vystřelili jen na gólmana.

Patnáct minut před koncem základní hrací doby se rozhodl zkusit vypálit z větší vzdálenosti Cancola, zamířil ale příliš vysoko. Na druhé straně musel do akce Nguyen, jehož pořádně protáhla Santosova dělovka. Hosté postupně převzali iniciativu, o čemž svědčila například Papadopulosova rána z otočky, jež letěla jen o kousek nad bránu. Pár centimetrů scházelo i Gubově hlavičce.

Vyrovnávací trefa přišla až v nastavení. Karviná předvedla pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál Eduardo Santos a ten už si obloučkem poradil s Nguyenem. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem, který pro Slovan znamená dosavadní páté místo. Karviná uzavírá první desítku.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
kecipep

1:1

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
slonzacky_lenoch

2:2 přání, 3:0 realita

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele