13. kolo
19.12.2020 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Další selhání Boleslavi, ta jednoznačně podlehla Liberci

Trápení Mladé Boleslavi nekončí. Středočeši jsou momentálně jedním ze dvou celků, které v posledních pěti zápasech nedokázali zvítězit, a to poté, co poměrem 3:0 podlehl Liberci. Za domácí se prosadili Hromada s Rondićem, vlastní gól přidal Tatajev.

Už v šesté minutě se muži z Podještědí radovali z úvodní branky. Fukalův centr směřoval na hlavu Rabušice, jenž sklepnul na Jakuba Hromadu. Ten už si se situací poradil k tyči umístěným halfvolejem. Brzy mohli kontrovat Túlio a Budínský, první jmenovaný ovšem pálil mimo, standardku druhého zase zneškodnil Nguyen.

Po čtvrtině utkání zase zahrozili Liberečtí, zakončit ovšem nedokázal Rabušic a následně Beran z úhlu trefil pouze gólmana. Nakonec se domácí radovali díky vlastnímu gólu. Marův rohový kop trefil Kačaraba tak, že si jej Alexej Tatajev srazil za záda Markoviče. Třetí trefu mohl před pauzou přidat Hromada, v cestě mu však stála tyč.

Po necelé hodině hry se zase před bránou zjevil Matoušek, který po Rabušicově centru hlavičkoval příliš vysoko. Sám centrující Rabušic jej po chvíli napodobil, také se mu vychýlila mířidla. Hosté pořádně zahrozili až v sedmdesáté minutě, kdy Kačaraba v pádu zastavil Graiciarovu střelu.

A byl to znovu aktivní Graiciar, kdo se objevil v asi největší příležitosti Mladé Boleslavi. Jenže po Klímově pobídce si na jeho pumelici počíhal Nguyen. Nakonec se ještě potřetí radoval Slovan. Po Mazáňově faulu na Peška nařídil sudí pokutový kop, jehož exekuce se ujal Imad Rondić. Ten bez potíží proměnil a potvrdil vítězství Liberce.

Ten se tak v tabulce vyhoupl na šesté místo, zato Mladá Boleslav je jen o skóre nad sestupovými pozicemi.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele