19. kolo
14.02.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Budějovice udržely šňůru bez inkasované branky také v Liberci

Šňůra Českých Budějovic bez inkasované branky přesáhla již 440 minut. Jihočeši totiž udrželi čisté konto i v Liberci, kde uhráli remízu 0:0. Slovan nepřekonal obranu Dynama navzdory tomu, že hosté v závěru duelu postrádali vyloučeného Lukáše Skovajsu.
br> Výčet šancí započal v šesté minutě domácí Koscelník, jenž po centru od Peška hlavičkoval přímo do náruče gólmana Budějovic Drobného. Na druhé straně se za obranu Liberce dostal Čolić, jenž před bránou hledal Mészárose, před nímž ale balón odpálil Chaluš. Dvěma střeleckými pokusy se v první půli prezentoval hostující Havelka. Oba sice přeletěly břevno, ovšem především ten druhý po teči bránícího Jugase musel fandy Slovanu vystrašit.

Osm minut po změně stran zahrozil útočník Dynama Ledecký, který se z levé strany hnal na Nguyena, avšak skákající balón netrefil ideálně a prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Slovan odpověděl po hodině hry zprvu nenápadným nákopem, jenž ale Rondić z otočky málem uklidil k tyči. Z podobné akce Severočechů o pár minut později hledal Rabušic na zadní tyči Peška, před nímž na poslední chvíli zasáhl Skovajsa.

V 68. minutě se míč odrazil ke zcela volnému Rabušicovi, jenže ten prováhal ideální okamžik a nakonec napálil jen blok bránících hráčů před sebou. Za dalších jedenáct minut si Skovajsa připsal další důležitý obranný zákrok před už téměř hlavou zakončujícím Peškem, v 87. minutě ale ve vzdušném souboji fauloval zadák Jihočechů tak nešťastně, že po druhé žluté kartě musel předčasně ze hřiště. I tak Budějovice udržely bezgólovou remízu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Zajda

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele