10. kolo
07.12.2020 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Zápas Liberce se Slováckem nabídl na každé straně gól i vyloučení

Remízou 1:1 skončilo pondělní poslední utkání desátého kola mezi Libercem a Slováckem, přičemž oba týmy dohrávaly v deseti. Daníčkova vyloučení v první půli okamžitě z penalty využil Rabušic, krátce po odchodu Kačaraby vyrovnal Reinberk.

Hned v páté minutě mohli hosté do vedení, když se do dobré pozice dostal Kalabiška, jehož pokus zlikvidoval vyběhnutý Nguyen. O čtvrt hodiny později přišel jeden z klíčových momentů zápasu. Rabušic vyslal Matouška, jehož pokus po zákroku Bajzy skončil na břevně. Rozhodčí ale za pomoci videa odhalil faul na zakončujícího hráče, provinilý Daníček tak byl okamžitě vyloučen a kopala se penalta.

Její exekuce se ujal Michael Rabušic, který vystřelil doprostřed brány a tím překonal brankáře. Před pauzou pak zničehonic mohl srovnat Kalabiška, jenž těsně nedosáhl na Reinberkův centr. Jinak ale Slovan soupeře do šancí nepouštěl a když Pešek po návratu ze šaten zajímavě prověřil Bajzu, vypadalo to, že to mají Severočeši prakticky v kapse.

Jenže po deseti minutách druhé půle se proti pravidlům provinil Kačaraba. Rozhodčí toto odměnil žlutou kartou, a jelikož byla druhá, musel ukrajinský stoper do sprch. Nedlouho poté odcentroval Havlík na hlavu Petra Reinberka, který se nemýlil a srovnal gólový účet utkání. Liberec ihned reagoval a rozvlnil síť na druhé straně, jenže skórující Rondić se nacházel v ofsajdu.

Utkání tak skončilo remízově, a přestože soupeře dělí jediný bod, je Slovácko aktuálně šesté a Liberec až desátý.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko padne 2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Špilmachr

Zajímavé pravděpodobné sestavy

Reagovat
Zdechlina

Za toto červenou? To jako vážně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele