6. kolo
04.10.2020 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Souboj o třetí místo vítěze nepoznal, Plzeň v Olomouci remizovala

Čtyři branky a nerozhodný výsledek viděli diváci, kteří v neděli odpoledne přišli na olomoucký Andrův stadion. Za domácí otevřel skóre Hála, skóre pak na stranu Plzně překlopili Ondrášek s Čermákem a končený výsledek stanovil Falta.

První šance zápasu přišla po deseti minutách, kdy si na Čermákův centr nabíhal Řezník. Zakončit se mu ale nepovedlo, a tak mohli udeřit Hanáci. Rohový kop byl zahrán přesně na hlavu Martina Hály, proti jehož hlavičce byl Hruška bezmocný. Na vyrovnání se ovšem dlouho nečekalo a opět přišlo nejsvrchnější částí těla. Tentokráte se prosadil Zdeněk Ondrášek po Kayambově centru.

Po necelých pětatřiceti minutách postupně zatrnulo oběma brankářům. Breiteho hlavičku vytáhl ten plzeňský na rohový kop, na druhé straně chybělo Káčerově ráně jen pár centimetrů. Hruška pak musel hned dvakrát do akce proti Nešporovi, nejprve zneškodnil jeho teč, pak se musel vytáhnout proti sraženému centru.

I po návratu ze šaten se utkání neslo ve vyrovnaném duchu. Znovu jen kousek scházel ke gólové radosti Káčerovi, Hrušku zase protáhl Hála. Po hodině hry přišla penaltová situace pro Viktoriány. Hubníkův zákrok na Ondráška byl posouzen jako nedovolený, načež se k pokutovému kopu postavil Aleš Čermák a do šibenice skóroval.

Vzápětí mohl navýšit vedení Ondrášek, jenže zamířil nepřesně. Podruhé v utkání se tak prosadila i Sigma. Dobře provedený protiútok zakončil po Breiteho pasu Šimon Falta, jehož prudká rána slavila úspěch a znamenala vyrovnání.

Zbytek utkání už se nesl v poklidnějším duchu a žádné větší šance k vidění nebyly. Olomouc i Plzeň tak nadále mají na dělené třetí pozici stejný počet bodů, konkrétně třináct. Tříbodový je pak jejich náskok na pronásledovatele i ztráta na Slavii.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

Tady bude záležet v jaké "náladě" se Plzeň vrátí z Izraele.Tip s Olomoucí oba dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň musí vyhrát titul za neúspěch dvouleté vyřazení předkol takže 0:2

Reagovat
vanGomm

Musí se akorát zemřít Jak se říká,každý z nás dlužíme přírodě svoji smrt.

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
boryland

2:3..........Kobra,Kalvach.Kovárna............

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele