27. kolo
17.04.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Olomouc nevyužila převahy a s Teplicemi pouze remizovala

Teplice mají nejhorší obranu v lize a ani v Olomouci nepředvedly směrem dozadu ideální výkon. Domácí si totiž vypracovali řadu příležitostí, jenže v koncovce byli úspěšní pouze jednou a ve výsledku si se Severočechy body pouze dělili.

Hanáci šli do veden rychle. Zmrzlý ve čtvrté minutě rozehrál rohový kop nakrátko, poté poslal míč před bránu, kde se prosadil důrazný Zifčák - 1:0. Útočník Sigmy, jenž v sestavě nahradil zraněného Yunise, mohl za dalších sedm minut přidat druhou branku, avšak jeho hlavičku zády bráně po brilantním pasu od Hubníka vytěsnil brankář Čtvrtečka.

Zatímco Teplice se v prvním poločase zmohly jen na pár náznaků šancí po standardních situacích, Olomouc byla dalšímu zásahu podstatně blíž. Chytil po půlhodině hry pálil zpoza pokutového území do tyče, Houska těsně před přestávkou z podobné pozice zas jen o kousek netrefil bránu. V nastavení první půle se na pravé straně šikovně uvolnil Látal, jenž před bránou vyhledal Chytila, ten se ovšem netrefil mezi tři tyče.

Hostům stačila k vyrovnání první a v podstatě jediná nebezpečná příležitost. Vukadinović se pět minut po změně stran uvolnil ke střele, kterou do vlastní brány nešťastně tečoval bránící Beneš - 1:1. Za Hanáky se téměř vzápětí snažil odpovědět González, jehož pokus skončil o fous vedle tyče. V 54. minutě zkoušel španělský křídelník štěstí znovu, jenže jeho pokus ze standardní situace tentokrát lapil Čtvrtečka.

Krátce poté se Gonzálezovi málem povedlo Čtvrtečku překvapit z pravé strany. Gólman Teplic však míč za vlastní záda nepustil a ve zbytku zápasu již podobně jako jeho kolega Mandous nemusel řešit žádný závažnější problém.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele