25. kolo
03.04.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Ewerton v závěru zařídil Pardubicím vítězství

Dlouho to v bitvě dvou mužstev ze středu tabulky vypadalo na bezbrankovou remízu, nakonec se ale radují Pardubice. Ty si z Olomouce odvezly tři body za vítězství 0:1, které jím v závěru vystřelil Ewerton.

Ewerton to už v úvodních minutách dvakrát zajímavě zkoušel. Nejprve prověřil Mandouse, následně orazítkoval brankovou konstrukci. V sedmadvacáté minutě využil Hála Mihalíkovy přihrávky a procpal balón do sítě, nicméně využil při tom svého ofsajdového postavení a trefa tak nemohla být uznána.

Nedlouho před odchodem do šaten byla ztečována Černého střela, která nakonec skončila těsně vedle brány. Po necelé hodině hry pak hosté předvedli bravurní kombinaci, na jejímž konci chyběla trocha přesnosti Ewertonovi.

Brazilský záložník se nakonec kýžené trefy dočkal. Mandousovi se totiž nepovedl odkop, jenž se poblíž vápna trefil pouze do soupeře Hufa. Ewerton pak míč jen uklízel do odkryté klece. A jelikož v nastavení nedokázal prostřelit obranný val González, skončilo utkání vítězství Východočechů a jejich posunem na sedmou příčku tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele