10. kolo
05.12.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Olomouc opět nezvládla závěr a dovolila Příbrami opustit dno tabulky

Prvních 60 minut zápasu na Andrově stadionu nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí Olomouc měla ztratit body. Jenže poté svěřenci kouče Radoslava Látala polevili a nechali Příbram vyrovnat. Sigma se tak musí klepat o třetí místo, naopak Středočeši opustili poslední místo, na které spadla Opava.

Na levém kraji obrany Hanáků nahradil absentujícího Zmrzlého Látal, u hostů zase Svoboda přepustil místo Pilíkovi. Domácí favorit zápasu mohl jít do vedení již ve druhé minutě. González vyhledal z pravé strany Nešpora, jeho střela z první ale přeletěla břevno. Podobnou akci vymyslela Sigma i ve 26. minutě, kdy Houska našel Faltu, avšak závěr byl podobně neúspěšný. Tři minuty poté pálil nepřesně i sám Houska.

Po půlhodině hry se osmělil Poulolo, jehož ráně již mnoho nechybělo, ašak brankář Příbrami Kočí nadále zůstával bez práce. Ve 35. minutě však nabíhajícího Chytila fauloval v pokutovém území Nový a Olomouc zahrávala penaltu. Houska následně poslal míč přesně k tyči mimo dosah Kočího - 1:0.

Až po hodině hry Středočeši pořádně zahrozili, když po akci z pravé strany pálil Voltr, ovšem cíl nenašel. Ještě blíž gólu byli hosté v 81. minutě. Hubník odvrátil standardní situaci Pilíka pouze k Folprechotvi, jehož střelu tečoval Voltr do tyče. Dvě minuty nato se k ráně osmělil Vais, avšak těsně přestřelil.

Sigma se najednou dostala pod tlak, který utlumil až protiútok domácích. Breite vyslal do běhu Zifčáka, ten ale napálil pouze Kočího. Olomouc nakonec byla za svou pasivitu potrestána. Voltr v 88. minutě vyhledal střídajícího Antwiho, jenž hlavičkou překonal Mandouse a vyrovnal

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Olomouci dochází dech Příbram obere Olmiky 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele