23. kolo
06.04.2021 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olomouc a Slovácko zahazovaly šance a rozdělily si po bodu

Řada šancí, avšak žádný gól. Duel mezi Olomoucí a Slováckem nenudil, obě mužstva ale spolehlivě zahazovala šance. Domácí po bezbrankové remíze zůstávají v tabulce devátí, hosté drží třetí příčku.

Jako první sice zahrozilo po chybě Hubníka Slovácko, kdy Jurečka donutil k zákroku olomouckého gólmana Mandouse, zbytek prvního poločasu už ovšem patřil Hanákům. V šestnácté minutě zaváhal brankář hostů Nemrava, který neudržel padající centr, Moravany ale zachránil Hofmann, jenž před brankovou čarou odvrátil dorážku Gonzáleze. Španělský záložník se znovu připomněl ve 28. minutě, když po jeho pasu hlavičkoval těsně vedle brány Breite.

Za další dvě minuty se z pravé strany řítil na Nemravu Yunis, který však napálil jen strážce hostující svatyně. Nemrava podržel Slovácko také ve 34. minutě, kdy Zmrzlý sklepl centr z pravé strany pro Breiteho, jehož vychytal gólman soupeře.

Po změně stran se na Andrův stadion přiřítila aprílová sněhová vánice, v níž zničehonic trefil Zmrzlý z levé strany tyč brány, v níž stál překvapený Nemrava. Levý bek Sigmy se následně v 61. minutě dostal do obrovské šance, když jej ke skórování vybídl González, jenže Zmrzlý podobně jako jeho spoluhráči v první půli napálil jen Nemravu.

Slovácko si své největší příležitosti přichystalo až v 78. minutě, kdy to ale stálo za to. Nejprve po Klimentově sražené střele ztroskotal na Mandousovi Jurečka. Vzápětí skončila další Klimentova rána na tyči, odražený míč poté doběhl Kohút, jenž očekával, že Lukáš Sadílek pohodlně skóruje. Středopolař hostů však místo odkryté brány nepochopitelně orazítkoval břevno.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele