2. kolo
29.08.2020 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Karviná stále neporažená, z Opavy přivezla tři body

Nad očekávání povedený vstup do sezóny za sebou mají fotbalisté Karviné. Ti po úvodní remíze proti Baníku vyrazili do nedaleké Opavy, kde sice po Mondekově trefě prohrávali, zásluhou Papdopulose a Mikuše ale dokázali otočit.

V Opavě se na větší vzrušení čekalo čtvrt hodiny. Texlův pas mířil na Dordiće, v cestě do cíle mu ale zabránil pozorný Bolek. O chvíli později mohl otevřít skóre Holík, po Helešicově přihrávce mu však střela nesedla. Na druhé straně musel poprvé do akce Fendrich, jenž sebral pomalý Ostrákův pokus.

Když ze hry uplynula necelá půlhodina, nebyl daleko od skórování Smrž. Dloubáček se mu ovšem nepovedl a letěl vysoko nad břevno. Před pauzou ještě zahrozil Papadopulos, v obrovské šanci ale hlavičkoval mimo prostor tří tyčí.

Hned po pauze se diváci dočkali první trefy - a k jejich radosti ji měl na kontě domácí tým. Po krkolomné situaci se dostal míč ke Karolu Mondekovi, pro nějž už dopravení balónu do branky nebylo velkým problémem. Navýšit vedení mohl zanedlouho Holík, jenže zařízení netrefil.

Po hodině hry tak bylo srovnáno. Ndefeho pasu z pravé strany využil Michal Papadopulos, jenž dokázal pokořit vybíhajícího Fendricha přesnou ranou pod břevno. Karviná mohla záhy průběh zápasu zcela otočit, Qoseho ale vychytal Fendrich, který si dokázal poradit i s únikem Mikuše.

Když ale na Rajmunda Mikuše prodloužil hlavou míč Papadopulos, věděl si už slovenský záložník rady a prudkou střelou zajistil svému týmu vedení. To Karviná udržela až do konce zápasu i díky fantastickému Bolkově zákroku a v tabulce se tak řadí mezi premianty - konkrétně jí patří dělené třetí místo. Opava naopak na své první body nadále čeká.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi vsazeno?

Reagovat
kecipep

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
slonzacky_lenoch

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
slonzacky_lenoch

Odvážný tip

Reagovat
Kocour Klapuška

0:0

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už tato sezóna bude bez nervů o záchranu a udržime klidný střed. Přeci jen na to máme, hlavně dávat góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele