19. kolo
13.02.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Příbram uhájila remízu, Opava tak dál čeká na vítězství

Kvalita utkání v Opavě odpovídala střetnutí dvou mužstev, jež bojují o záchranu. Více příležitostí si přece jen vypracovali domácí, ovšem Příbram nakonec uhájila čisté konto a domů veze bod po bezbrankové remíze. Oba celky však nadále zůstávají v pásmu sestupu.

Slezany mohl v sedmé minutě poslat do vedení Dedič, jehož hlavičku po centru od Březiny vyrazil gólman Příbrami Kočí jen taktak. Vzápětí měl trochu smůly Mondek, který z dobré pozice napálil bránícího Cmiljanoviće. Odklízení sněhu po vyznačených čarách jakoby přerušilo úvodní aktivitu Opavy, nicméně po půlhodině hry se o slovo přihlásil Nešický, jehož volej z hranice pokutového území musel dobrým zákrokem vytěsnit Kočí.
Strážce svatyně Středočechů musel zasahovat i v nastavení první půle proti dalekonosnému pokusu Březiny ze standardní situace. Druhou polovinu utkání zahájila lépe Příbram, i tak ale brankář domácích Digaňa, jenž si odbýval ligovou premiéru, zůstával dlouho bez práce. Například v 66. minutě pouze kontroloval střelu Zorvana z úctyhodné vzdálenosti.

V 82. minutě nadělal Kočímu mnoho práce míč z volného kopu Slezanů, obránci hostů však nebezpečí včas zažehnali odkopnutím meruny daleko z vlastní šestnáctky. Čtyři minuty poté napálil Nešický ze standardky zeď Středočechů, balón se ale dostal k Didibovi, jenže ten nepropálil Kočího. Skóre pak zůstalo až do závěrečného hvizdu beze změny.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
Zajda

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele