5. kolo
26.09.2020 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nezáživný duel mezi Karvinou a Boleslaví skončil zaslouženou remízou

Mladá Boleslav si po první výhře v ročníku nad Jabloncem připsala do tabulky další bod po remíze v Karviné. Slezané remizovali již potřetí v sezoně a drží se ve středu tabulky. Hosté jsou na tom nadále o několik příček hůř.

Do brány MFK se místo absentujícího Bolka postavil Neuman. Do sestavy se vrátil také Twardzik, chyběl naopak Mangabeira. U Středočechů došlo k jediné změně, když se v útoku místo Drchala objevil Škoda.

Domácí neponechali nic náhodě a od začátku tlačili na pilu. Ve dvanácté minutě se málem radovali, ovšem Mikušovo zakončení po centru od Bartošáka přeletělo břevno. Po dvaceti minutách zkusil štěstí Ostrák, ale brankář Středočechů Mikulec neměl mnoho starostí. Krátce poté zase střílel nepřesně Bartošák.

Boleslav hrozila především z protiútoků, jeden takový zakončil ve 36. minutě nepřesnou hlavičkou Zahustel. S blížícím se koncem první půle se však přece jen začali hosté osmělovat. Ve 42. minutě natáhl ke střele Budínský a Neuman jeho tečovaný pokus vyrazil na rohový kop. Nepříliš záživná pětačtyřicetiminutovka tak skončila bez branek.

Po změně stran to dlouho o moc lepší nebylo. Až v 65.minutě vzbudili trochu vzruchu před bránou Karviné střídající Douděra s Drchalem, ale ani jeden jejich ostrý pas nenašel adresáta. Jedenáct minut poté střílel po hezké akci Boleslavi Douděra, Neuman ovšem hbitě zasáhl. Záhy mohl MFK poslat do vedení Papadopulos, když si v šestnáctce zpracoval odražený míč prsama, jenže jeho pokus proletěl kolem tyče.

V 81. minutě to zkusil technicky Šindelář, bohužel pro domácí nepřesně. Krátce poté pálil z voleje Herc a Mikulec pro jistotu vytěsnil jeho ránu na rohový kop. V závěru pálili příliš vysoko jak Ostrák, tak špílmachr hostů Budínský.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Championship

02

Reagovat
slonzacky_lenoch

2:0 (Papa, Ostrák)

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

X2

Reagovat
veikko

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele