9. kolo
28.11.2020 16:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Poznar v úvodu dvakrát udeřil a pomohl Zlínu k vítězství

Podruhé za sebou se Tomáš Poznar stal hlavním hrdinou zlínského celku. Poté, co minulý týden jedinou brankou rozhodl o výhře s Plzní, se tentokráte přičinil o úspěch v Karviné. Skóroval dvakrát během úvodní desetiminutovky, čímž stanovil konečný výsledek 2:0.

Trefa číslo jedna přišla hned v první minutě, konkrétně po sedmatřiceti sekundách. Smrž sice zastavil Jiráčkovu přihrávku, ovšem tečoval míč pouze k Youbovi Dramému, který následně našel Tomáše Poznara. Ten přízemní střelou zamířil přesně.

Podruhé se síť za Neumanovými zády vlnila v deváté minutě. Opět k tomu napomohlo stejné duo, Dramé z levé strany odcentroval a nehlídaný Tomáš Poznar klinicky uklidil. Karviná se osmělila až po půlhodině, kdy dvakrát pálil Ostrák. Nejprve trefil břevno, následně ztroskotal na Dostálovi. Zlínský gólman vychytal i Ndefeho solidní ránu.

Po necelé hodině hry mohl dát hostům větší klid Jiráček, jenž ale v obrovské šanci selhal. Namísto toho docpali míč do branky Slezané, regulérnost trefy potvrdil i VAR. Jenže Papadopulos se férově přiznal, že balón tečoval on, a gól byl následně odvolán.

V závěrečné čtvrthodině ještě nebezpečně hlavičkoval Guba a pálil Qose, ani jeden z nich ale nezamířil přesně a Zlín tak své vítězství uhlídal, čímž se posunul na páté místo tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele