27. kolo
17.04.2021 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Budějovický zmar pokračuje, s prázdnou odjely i z Karviné

Trápení Českých Budějovic stále není u konce. Jihočeši nedokázali zvítězit už v desátém soutěžním zápase v řadě, v Karviné tentokráte prohráli jednoznačně 0:3, brankami se o to postarali Qose, Herc a Eduardo Santos.

Vstup do zápasu byl vskutku zajímavý. Nejprve dlouhý nákop Drobného rezultoval až v Mészárose postupujícího tváří v tvář Ciupovi. Po kličce budějovický záložník napálil balón z ostrého úhlu mimo. V sedmé minutě už přišel gól, avšak ze strany Slezanů. Chybné rozehrávky využil Herc, který posunul doleva na Kristiho Qoseho. Jeho střela zpoza vápna zapadla přesně k tyči

A brzy se už Karvinští mohli radovat ze druhé branky. Centr z rohového kopu se po nepřehledné situaci dostal k Šindelářovi, jenž jej přiťuknul Christiánu Hercovi. Slovenský záložník si s nastalou situací poradil a gólmana prostřelil. I ve zbytku první půle měli domácí navrch, ale zahrozili i hosté. Třeba když Havelkův pokus skončil těsně nad břevnem.

Jen pár okamžiků po návratu ze šaten přidali Slezané zásah číslo tři. Bartošákův přímý kop z levé strany se dostal až k Eduardu Santosovi, jenž si s nastalou situací poradil. Zbytek utkání už žádné gólové situace nepřinesl a Karviná se tak radovala ze zasloužených tří bodů. V tabulce tak předstihla svého jihočeského soka a je o místo před ním dvanáctá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Fikus19

Jak to typujete

Reagovat
slonzacky_lenoch

2:1 góly Papa a Qose

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele