13. kolo
20.12.2020 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Teplice přetlačily Brno a utíkají ode dna tabulky

Teplice v první půli zahodily několik příležitostí, přesto nakonec urvaly tři body. Severočeši tak pod novým koučem Radimem Kučerou zvítězili již podruhé a trochu se vzdálili sestupovým vodám. V nich naopak nadále tone Na Stínadlech poražená Zbrojovka.

Již v páté minutě vystrašil hostujícího brankáře Šustra Mareš, jehož oblouček skončil i díky teči bránícího Šurala těsně nad břevnem. Čtrnáct minut poté poslal míč před bránu Trubač a po promáchnutí Vondráška zakončoval Řezníček, který trefil horní tyč. Znovu horko bylo hostům ve 26. minutě, kdy po dýchánku od Moulise vychytal Černého Šustr.

Až ve 29. minutě předvedlo Brno povedenou útočnou akci, když po rohovém kopu hlavičkoval Šural, teplický gólman Diviš si ale připsal snadný zákrok. Vzápětí se Šuralovi málem povedlo skórovat do vlastní brány. Obránce Zbrojovky srazil Moulisův centr a Šustr měl co dělat, aby zabránil pohromě. Ve 35. minutě zůstal Šustr pro změnu bez práce, neboť Trubač pálil příliš vysoko.

Teprve v 66. minutě přišla první zajímavá akce druhé půle, když si hostující Fousek šikovně navedl míč ke střele, které nescházelo mnoho. Místo toho udeřili domácí. Po rohovém kopu Fortelného ze 79. minuty střílel Vondrášek, jehož zakončení poslal do sítě efektivní patičkou Kučera. Alespoň bod mohl Moravanům následně zachránit Dreksa, avšak po standardní situaci jej vychytal Diviš.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele