22. kolo
06.03.2021 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Opava prohrála v Teplicích a přiblížila se sestupu

Důležitý záchranářský souboj byl k vidění v Teplicích. Domácí tým hostil Opavu a povedlo se mu dostat do bezpečnějších končin, zvítězil totiž 3:1. Na Moulisovu trefu sice ještě dokázal odpovědět Nešický, branky Kodada a Mareše ovšem zůstaly bez odezvy.

Už ve třetí minutě se zrodila první gólová situace utkání. Trubačův centr z pravé strany dokázal šikovně tečovat Pavel Moulis, Fendrich se proti tomu natahoval marně. Vzápětí mohl Moulis udeřit podruhé, tentokráte však zamířil nad břevno. A po půlhodině tentýž hráč hrozil znovu, tentokráte horní tyč skutečně orazítkoval.

Bleskově mohl na opačném konci hřiště vyrovnat Smola, jenže ani on si neseřídil mířidla. Navýšit skóre naopak mohl Trubač, který trestuhodným způsobem zahodil tutovku. A za to přišel trest. Žídkův balón prodloužil do ohně Smola, Aleš Nešický už jej pak dokázal umístit mezi tři tyče a vstřelit klasický gól do šatny.

Po přestávce byli domácí nebezpečnějšími celkem, jenže Trubač i Moulis mířili vysoko a Gabriela vychytal Fendrich. Po hodině hry "Skláře" vysvobodil Ladislav Kodad. Ten zužitkoval Moulisův centr a hlavou vstřelil svůj první ligový gól v kariéře.

Nedlouho před koncem dokázali domácí potvrdit své vítězství. Žitný pobídl Jakuba Mareše, který tváří v tvář Fendrichovi uspěl a rozvlnil síť. Tepličtí se tak na minimálně do neděle vzdálili sestupovým vodám, naopak Opava je poslední a vypadá to s ní špatně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele