17. kolo
30.01.2021 14:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Teplice prohospodařily náskok a s Karvinou jen remizovaly

Za tohle si tepličtí "Skláři" budou rvát vlasy. Severočeši odehráli proti Karviné solidní první poločas, po němž vedli o dvě branky. Jenže Slezané po změně stran využili povolení v řadách domácích a slabšího výkonu brankáře Teplic. Body se tedy na Stínadlech nakonec dělily.

V bráně hostí si svůj premiérový start v lize připsal gólman Ciupa, jenž musel již ve druhé minutě řešit ošemetnou situaci a lapit sražený centr Moulise. Karviná se v útoku poprvé osmělila v desáté minutě, kdy po centru Čmelíka hlavičkoval těsně nad břevno Eduardo Santos. Vzápětí měli Slezané velké štěstí, neboť zablokovanou střelu Mareše dorazil Moulis pouze do tyče.

Ve dvacáté minutě už ale šly Teplice do vedení. Akci po levé straně započal Hyčka, přes Moulise a Trubače se pak k zakončení dostal Macej, jenž se před bránou prosadil díky svému důrazu. Náskok "Sklářů" ještě vylepšil ve 35. minutě Mareš, jenž se zpoza pokutového území trefil perfektně do šibenice. A když před přestávkou nezužitkovali centry od svých spoluhráčů hostující Qose se Smržem, zdálo se, že Severočeši si po vyvedené první půli kráčí za první jarní výhrou.

Jenže výkon domácích po změně stran již nebyl tak dobrý. Osmělovat se naopak začali Slezané, kterým v podstatě stačili dvě vyvedené akce k tomu, aby utkání zremizovali. Nejprve v 67. minutě vyrazil teplický brankář Grigar pas od Čmelíka pouze k volnému Hercovi, který střelou do prázdné svatyně snížil. Za dalších čtrnáct minut se agilní Čmelík prosmýkl kolem Hyčky, míč z jeho kopačky propustil Grigar lacině pod rukavicí, načež pohodlnou dorážkou vyrovnal na 2:2 střídající Tavares.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
slonzacky_lenoch

Nedá se taky někde vsadit, že se kvůli sněhu nebude hrát? Jinak 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele