18. kolo
07.02.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cadu vystřelil Pardubicím tříbodový zisk v Teplicích

Jediná branka stačila Pardubicím k výhře v Teplicích. Po trefě Brazilce Cadua se Východočeši drží v nabitém střetu tabulky, naopak severočeští "Skláři" nadále skomírají jen těsně nad pásmem sestupu.

Již ve druhé minutě střílel z úhlu nebezpečně domácí Moulis, Východočechy ale podržel gólman Boháč. Pardubice odpověděly akcí o čtyři minuty později. Na centr Cadua si naskočil Tischler, hlavičkou však nepřekonal v lize debutujícího brankáře Čtvrtečku. Pět minut nato poslal centr z levé strany také Čelůstka, jenže poněkud překvapený Kostka pálil z voleje nad břevno svatyně Sklářů.

Po dvaceti minutách zkusil štěstí Cadu, jeho obstřel ale Čtvrtečku nezaměstnal. Vzápětí vyslal Hyčka za obranu hostů Mareše, jenž z dálky zkusil přehodit Boháče, avšak jeho oblouček byl nakonec příliš dlouhý. V závěru poločasu ještě na standardní situaci Čelůstky těsně nedosáhl na zadní tyči Toml.

Pět minut po změně stran poslal Řezníček šikovnou patičku na Maceje, jehož ránu z úhlu ale vyrazil Boháč. Ihned z protiakce přihrál hlavatý na hranici pokutového území Caduovi, který střelou k tyči překonal Čtvrtečku - 0:1. Náskok Pardubic mohl v 71. minutě navýšit Hlavatý, avšak po standardní situaci trefil pouze poslední překážku v osobě Vondráška.

Druhý gól Východočechů odmítl v 88. minutě přidat také Solil, jenž střílenou pobídku od Cadua tečoval jen do tyče, Hlavatý pak z dorážky sestřelil bránícího Gabriela. I bez gólové pojistky nicméně hosté udrželi těsný náskok až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 nebo 2.

Reagovat
tlaci

Tepláky to zlomí 3:1

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele