30. kolo
02.05.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda na Stínadlech vítěze nepoznala. Teplice remizovaly se Zlínem bez branek

Poměrně očekávanou bezbrankovou plichtou skončil souboj dvou týmů, které se na jaře trápí. Strádání si Teplice i Zlín přenesly rovněž do vzájemného souboje, který moc strhující podívanou nenabídl. Větší radost z remízy mají Moravané, kterým k jistotě záchrany chybí jen kousek. Naopak Severočeši by ještě měli být ostražití.

V první půli hrozila obě mužstva především ze vzduchu. V 17. minutě našel Potočný ze standardní situace hlavu Poznara, který však mířil těsně vedle brány Teplic. O devět minut později vyskočil Vraštil, avšak jeho slabé zakončení bez potíží ukryl do rukavic brankář domácích Grigar.

Severočeši měli slibnou příležitost ve 37. minutě, kdy Vukadinović vyhledal zcela volného Jukla, jenže mladý záložník "Sklářů" se zřejmě zalekl výborné pozice a jeho krkolomnou hlavičku pohodlně odvrátili obránci Zlína. Na druhé straně zkoušel štěstí těsně před odchodem do kabin Potočný, jehož střela z přímého kopu proletěla kolem tyče.

Krátce po změně stran si po rohovém kopu nakrátko naskočil na následný centr Černý, avšak zblízka neohrozil gólmana Moravanů Dostála. A to byl pohříchu poslední zaznamenáníhodný moment utkání, které v budoucnu bude v historických análech hledat málokdo.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele