5. kolo
27.09.2020 15:30 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice zaskočily Liberec a jasně vyhrály

Jednoznačný průběh, nečekaný vítěz. Tak by se dal shrnout zápas ve vršovickém Ďolíčku mezi tamním azylantem Pardubicemi a hosty z Liberce. Domácí zvítězili po trefách Tomla, Pfeifera a Hlavatého 3:0.

Na úvod dostali oba gólmani příležitost se zahřát. Černého hlavička, Beranova střela z dálky i Surzynův pokus však skončily jen v jejich náručí. Po půlhodině už byl ale Nguyen naopak bezmocný. Surzynův centr od zadní tyče vracel do ohně Černý, přičemž na Martina Tomla už před prázdnou bránou čekala snadná práce.

Hosté mohli vzápětí vyrovnat, Rondić si ale s Boháčem neporadil, a tak Východočeši do přestávky ještě navýšili vedení. Černý prodloužil přihrávku přesně na Lukáše Pfeifera, jenž v souboji na Nguyena vyzrál a podruhé rozvlnil síť.

Nedlouho po přestávce byl blízko vrácení Slovanu do hry Koscelník, v tutové příležitosti ovšem bránu přestřelil. A tak pro Liberec přišla další rána. Po hodině hry zahrál rukou ve vlastním vápně Chaluš, což neuniklo pozornosti sudího Orla, který nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Michal Hlavatý a výstavní trefou do šibenice ji proměnil.

Severočeši se ve zbytku utkání ani do žádného většího tlaku nedostali a jen bezmocně přihlíželi, jak se jim vidina bodového zisku vzdaluje. Nakonec výsledek zůstal na stavu 3:0, což v tabulce znamená, že se Pardubice na svého nedělního soka dotáhly. Oba týmy se se sedmi body vyskytují na dělené šesté příčce tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele