7. kolo
07.11.2020 14:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Třetí vítězství v řadě. Pardubice zdolaly i Opavu

Výtečnou formu si zřejmě i přes pauzu udržely Pardubice. Ty si na úvod sobotního programu sedmého kola FORTUNA:LIGY poradily s Opavou 1:0, když jedinou branku utkání vstřelil Tischler.

Od samého začátku nešlo o zrovna nejpohlednější utkání. Nejzajímavějším momentem na dlouhou dobu se stala Texlova střela ze třinácté minuty, kterou Boháč v klidu pohlídal. Texl figuroval i ve druhé a poslední vzrušující chvíli první půle, to když na poslední chvíli zabránil v zakončení z nebezpečné pozice Surzynovi.

Hned po návratu z kabin vyslal Tischler do šance Cadua, jehož pokus skončil nad opavskou svatyní. Ke sporné situaci došlo po hodině hry, kdy Surzyn odcentroval na Čiháka, jehož hlavičku horko těžko vyškrábl Fendrich. Domácí se domnívali, že balón v momentě zákroku už byl za čarou, avšak podle VAR se tak nestalo.

Surzyn se však asistence přeci jen dočkal, a to jen o chviličku později. Z rohového kopu našel Emila Tischlera, jehož akrobatický pokus zapadl přesně k tyči a přinesl domácím gólovou radost.

Ve zbytku utkání se už nic podstatného nestalo a Pardubice se tak minimálně dočasně vyšplhaly na pátou pozici, Opava je naopak s jediným vítězstvím až patnáctá.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele