24. kolo
19.03.2021 18:00 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice dvakrát vedly, nakonec však s Boleslaví pouze remizovali

Až nečekaně atraktivní podívaná nepřinesla v Ďolíčku vítěze. Pardubice sice dvakrát vedly, ovšem Mladá Boleslav vždy našla odpověď. Východočeši tak zůstávají ve středu tabulky, hosté z automobilového města zase těsně nad sestupovým pásmem.

V azylu hrající "domácí" šli do vedení již v páté minutě. Douděrův nepovedený aut vystihl Tischler, jehož střela se následně od břevna i tyče odrazila do sítě. Gólman Boleslavi Šeda jen bezmocně přihlížel. To brankář Východočechů Letáček se při ligové premiéře v základní sestavě úspěšně činil v šestnácté minutě, kdy zneškodnil přihrávku za obranu i následnou dorážku Zmrhala.

O osm minut později Letáček jen sledoval, jak hlavička Šimka po standardní situaci skončila ke štěstí Pardubic těsně vedle brány. Po půlhodině hry se na druhé straně vyznamenal Šeda, jenž po závaru v tutovkách vychytal Tomla i již téměř radujícího se Hufa.

Druhou půli zahájil zajímavou, leč nepřesnou přízemní ránou Ladra. V 55. minutě se už ale hosté radovali z vyrovnání. Malínského sražení k zemi Solilem vyhodnotil sudí Hocek po zhlédnutí videozáznamu jako nedovolený zákrok. Jelikož k faulu došlo před bránou Pardubic, kopali Středočeši pokutový kop, jenž s ledovým klidem proměnil Ladra.

Deset minut nato si Východočeši mohli vzít náskok zpět, jenže Hlavatý po rohovém kopu přestřelil svatyni Boleslavi. V 74. minutě už však v táboře červeno-bílých vypuklo veselí. Surzynův přízemní centr prodloužil Kostka nápaditou patičkou na Čelůstku, který nekompromisně propálil Šedu.

Avšak ani napodruhé Pardubice těsné vedení neudrželi. Matějovský v 81. minutě našel od rohového praporku Takácse, proti jehož hlavičce k tyči byl Letáček krátký. Za další tři minuty mohl obrat dokonat Klíma, toho již ale Letáček vychytal.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele