34. kolo
29.05.2021 17:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Jablonci stačil k výhře nad Pardubicemi jediný gól

Jablonec už si v tabulce nemohl nijak polepšit ani pohoršit, přesto šlo vidět, že proti Pardubicím chce za každou cenu uspět. To se nakonec Severočechům taky povedlo, když rozdílovou trefu vsítil Martin Doležal, jenž si tak pojistil třetí místo v tabulce ligových kanonýrů.

Na vyloženou šanci se ve vršovickém Ďolíčku čekalo poměrně dlouho, několik zajímavých příležitostí si ale Jablonec chystal v podstatě od úvodního hvizdu. Ta pravá gólovka nicméně přišla až v 17. minutě, kdy se míč po přímém kopu odrazil k Zelenému, jenž však nepropálil gólmana Pardubic Letáčka. Za domácí během prvních 45 minut zahrozil snad jen Čelůstka, jehož skákavou střelu lapil brankář hostů Hrubý.

Jedenáct minut po změně stran už padla první a nakonec taky jediná branka duelu. Domácí chybovali při rozehrávce, čehož Severočeši rychle využili. Pleštil pak ve finále vyhledal před bránou Doležala, jenž vstřelil svůj 14. gól v sezoně.

Doležal se mohl prosadit ještě jednou v 86. minutě, jenže po přihrávce od Haitla střílel v pádu nad břevno svatyně Pardubic. V samotném závěru se Východočeši málem dočkali vyrovnání, avšak zakončení Tomla po centru od Cadua se mezi tři tyče nevměstnalo.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele