21. kolo
28.02.2021 14:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Mladá Boleslav zlomila prokletí a konečně zvítězila

Poprvé od listopadu zvítězila v ligové soutěži Mladá Boleslav. Ta potvrdila zlepšující se formu a doma zdolala Karvinou 2:0. Brankami se o úspěch postarali Ladra a premiérovou trefou v dresu se škodovkou Zmrhal.

Jako první přitom v zápase zahrozila Karviná, jmenovitě Santos po rohu hlavičkoval nad bránu. Jenže v sedmnácté minutě byl Škoda při zakončení nedovoleně zastaven Papadopulosem, což sudí odměnil pokutovým kopem. Jeho exekuce se ujal Tomáš Ladra, který bezpečně proměnil na druhou stranu, než skákal brankář.

A jen o deset minut později na něj navázal Jaromír Zmrhal. Navrátilec do české ligy využil pasu od Malínského a přesnou ranou poslal míč mimo Bolkův dosah. Bleskově mohlo být s hosty ještě hůř, neboť rozhodčí nařídil další penaltu za Jursovu ruku. Jeho verdikt ale VAR odvolal.

Slezanům se ani ve druhé půli nedařilo soupeře zatlačit a ojedinělé šance jako třeba hlavičku z malého vápna po rohovém kopu nedokázali využít. Naopak dvacet minut před koncem podruhé v zápase rozvlnil síť Ladra, jemuž ale zhatil radost praporek pomezního. V závěru se neujala ani Škodova dělovka, a tak Středočeši zvítězili rozdílem dvou branek. Díky těmto velmi cenným třem bodům se vyšvihli ze sestupových příček na patnácté místo.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Etika

0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele