10. kolo
06.12.2020 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Kučerova vítězná premiéra. Teplice uspěly v Boleslavi

Premiéra Radima Kučery na lavičce Teplic byla vítězná. "Skláři" uspěli na hřišti tabulkového souseda z Mladé Boleslavi, kde vyhráli poměrem 2:0. Obě trefy padly v závěrech poločasů, nejprve se prosadil Moulis, později jej následoval Trubač.

Úvodní půlhodina se nesla v poměrně nudném duchu, každý z týmů ohrozil soupeřovu bránu jednou. Túliův nákop nedokázal zužitkovat Michal Škoda, jenž hlavičkoval vedle. Na opačném konci hřiště to zkoušel po zemi Fortelný, Mikulec byl ovšem připraven.

Další zajímavé dění přišlo až v závěrečných minutách první půle. Budínský ze své standardy našel jen Němečkovy rukavice, na druhé straně ovšem napřáhl zpoza vápna Pavel Moulis, jehož výstavní rána skončila za zády brankáře.

Domácí se po návratu z kabin hnali za vyrovnáním, Douděrova překvapivá střela úspěch neslavila stejně tak Túliův zajímavý pokus. Jedinečnou příležitost k vyrovnání dostali po necelé hodině hry, kdy Kučera zahrál ve vápně rukou a byla nařízena penalta. Její exekuci ovšem Škoda nezvládl a nechal se Němečkem vychytat. Teplický brankář se následně blýskl i proti Douděrově tutovce.

Nakonec "Skláři" dokázali své vedení i navýšit. Běžela čtyřiaosmdesátá minuta, když Mikulcův chybný výběh nabídl jasný gól Danielu Trubačovi, který pouze poslal míč do zcela odkryté branky. Teplice tak svého soupeře v tabulce přeskočily a aktuálně jsou ony tím čtrnáctým týmem, Boleslav je hned za nimi.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele