28. kolo
20.04.2021 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Jablonec za poločas vyřídil Karvinou a posunul se na druhé místo

Jablonec si až nečekaně snadno poradil s Karvinou a minimálně na jeden den se v tabulce posunul na druhé místo před Spartu. Severočeši o pohodlném vítězství rozhodli již během prvních čtyřiceti pěti minut, kdy nasázeli všechny tři góly.

Hosté si utkání sami zkomplikovali velmi brzy. Eduardo Santos totiž ve vlastním pokutovém území nešťastně zasáhl balón rukou a nabídl tak hostům pokutový kop, který bez potíží proměnil v deváté minutě Schranz - 1:0. O dvanáct minut později spustil stejný hráč pohlednou kombinaci Severočechů, kdy se přes Kratochvíla a Pleštila dostal míč k Doležalovi, jenž pohodlně navýšil náskok svého mužstva.

Domácí se do přestávky prosadili ještě jednou. Jovović rozběhl po levé straně protiútok a poté, co se vyhnul skluzu Bartošáka, vyhledal napravo volného Pleštila, jenž prostřelil karvinského brankáře Ciupu mezi nohama. Krátce po změně stran se Jovović blýskl rychlým průnikem do pokutového území, kde přihrál Doležalovi, ten však trefil na brankové čáře stojícího Santose.

Po hodině hry spálil Doležal další tutovku. Nejprve forvard Severočechů šikovně zmátl Šindeláře, ovšem při zakončení jej vychytal Ciupa. Až poté se směrem dopředu osmělila také Karviná. Nejprve v 69. minutě zasahoval proti skákavé střele Herce gólman Hanuš, čtyři minuty nato pak znovu Herc po velkém závaru nepropálil hradbu těl před sebou a ránu Qoseho pro změnu zastavil Hanuš. A když po rohovém kopu ze 75. minuty trefil Haša zblízka břevno, zůstalo skóre až do závěrečného hvizdu neměnné.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V sk by za dvojku byli rádi. Snad ne.

Reagovat
Kuba94

S Jabloncem moc neumíme, ale aspoň bod by byl skvělý.

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele