13. kolo
19.12.2020 14:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Budějovice poraženy. Nezadařilo se jim v Jablonci

Série českobudějovických fotbalistů bez porážky skončila. Dynamo totiž nestačilo na další rozjetý týmy z Jablonce, na jeho hřišti prohrálo 2:0. Po úvodní trefě Schranze navýšil po pauze Pilař, van Buren skóre jen korigoval.

V úvodní desetiminutovce dostal každý z týmů jednu větší šanci ke skórování. Nejprve hlavičkoval Doležal po Ladrově centru, následně po individuální akci prověřil Hanuše Mršić. I další minuty přinesly zajímavé momenty před oběma brankami. Brandner v tutovce ovšem trestuhodně selhal, na Doležala si zase počíhal Drobný.

Po dvaceti minutách už přišel první gól. Drobný pustil z rukavic pomalý centr, balón se následně odrazil k Ivanu Schranzovi a ten už jej dopravil do sítě svého bývalého zaměstnavatele.

Po zajímavém Mršićově přímáku a pěkné Havelkově ráně zahodil stoprocentní příležitost Považanec, jenž netrefil poloodkrytou klec. Přesto Severočeši své vedení navýšili, a to v momentě, kdy byla odehrána hodina hry. Schranzův centr do vápna se dostal k Václavu Pilařovi, jenž neomylně zakončil do šibenice.

Nedlouho poté se Budějovičtí znovu dostali do kontaktu. Ve vápně se do míče opřel Mick van Buren, jenž dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě, a mohl jít slavit. V závěrečných minutách se mohl stát hrdinou Brandner, ten ale i ve druhé obrovské šanci selhal a mohl jen přihlížet, jak se zeleno-bílí radují z vítězství a udržení třetí pozice v tabulce.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele